המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף היטב את המרגרינה עם סוכר וסוכר וניל. להוסיף את הקינמון והשוקולד המומס בזמן ההקצפה. להוסיף את החלמונים אחד אחד ולהמשיך להקציף עד קבלת בלילה חלקה.
להוסיף את הקמח ולערבב היטב לקבלת עיסה חלקה.
להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת באמצעות ערבוב בתנועות עטיפה.
לשטח בתבנית מס' 24 משומנת ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 45 דקות (לבדוק מדי פעם). להוציא מהתנור להצטננות.
כשהטורט קר לגמרי לחתוך את העוגה ל4 חלקים שווים.
לחמם את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס. להוסיף את הברנדי ולערבב.
להקציף את הפודינג, החלב, השמנת, והנס קפה לקצף קשה. זה הקרם.
לקחת תחתית של טורט, להרטיב מעט עם הסירופ ולמרוח מהקרם, כך גם לגבי שאר החלקים.
את החלק העליון של העוגה למרוח בקרם ולסמן חיתוך של מנה (רק למעלה על גבי הקרם). ניתן לחלק ל16 חלקים.
מעל כל משולש מסומן לזלף קו שבסופו לעשות 3/4 עיגול ובתוך כל עיגול לשים פול מוקה או שוקולד צ'יפס, או לקשט כראות עיניכם.מסביב לעוגה להדביק שבבי אגוזים. לשמור במקרר. בתאבון .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0