המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את הביצים עם הסוכר עד קבלת קצף תפוח ובהיר. להוסיף בהדרגה את שאר החומרים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
להעביר לתבנית משומנת מס 26
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מוציאים, מצננים ובוזקים אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0