המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל הירקות לגודל הרצוי.
מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן ומטגנים שום, ג'ינג'ר ואת החלק הלבן של הבצל הירוק כדקה, עד להזהבה.
מוסיפים גזר, תפו"א ואת החלק הלבן של הבוק צ'וי, ומטגנים כ-5 דקות עד הזהבה.
מוסיפים כף שמן לסיר, כף תיבול ירקות שורש וקארי, ומטגנים דקה נוספת עד שהטעמים נפתחים.
מוסיפים חלב קוקוס, עדשים, סוכר ומים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהעדשים מוכנות.
דקה לפני סוף הבישול, מוסיפים את החלק הירוק של הבוק צ'וי והחלק הירוק של הבצל, ומערבבים. מעטרים בכוסברה וקשיו, ומגישים לצד אורז לבן וחם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1