המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הבשר הטחון.
קוצצים את הבצל, ומטגנים על מחבת עד קרמול, ומעבירים לבשר.
קוצצים גס את הצנוברים הקלויים, ומוסיפים לבשר.
מוסיפים את הקישואים ואת כל מרכיבי התיבול - כוסברה, אורגנו, מרק עוף, כוסברה יבשה, פלפל שאטה, מלח ופלפל לתערובת הבשר, ומערבבים היטב.
טיפ: כדי לבדוק אם התיבול לטעמנו, מטגנים כמות קטנה על מחבת, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
ממלאים את הפרגיות בתערובת הבשר, וסוגרים עם קיסם אחד (שמוציאים בעת ההגשה).
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
צורבים את הפרגיות במחבת, משני הצדדים.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב - רכז רימונים, כף אבקת מרק, צ'ילי מתוק, נענע יבשה, פלפל שאטה, לימון סחוט, רסק עגבניות, שמן, מלח, פלפל שחור ופלפל אנגלי, שום ומים.
מעבירים את הפרגיות לתבנית ושופכים מעליהן את הרוטב. צולים בתנור כ-40 דקות. ניתן לצלות 20 דקות עם כיסוי ו-20 דקות ללא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0