המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בווק את השמן, בצלים ירוקים ובשר טחון, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים את הרוטב למוקפץ.
מקפיצים כ- 4 דקות נוספות ומסירים מהאש.
בקערה עמוקה מניחים אטריות ומעל את הבשר עם הרוטב. על מחצית מהמנה מניחים ביצת עין ומעט כוסברה לפי בחירה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ממה עשוי הרוטב?האם ניתן חהכינו בבית?
היי, לחצי על שם הרוטב במתכון ותעברי לכל הפרטים, כולל הרכיבים. יום נעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1