המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת מלית התפוחים - בקערה מערבבים את התפוחים עם הסוכר, הדבש, הקינמון ואינסטנט פודינג וניל.
מעבירים לתבנית ומסדרים בשכבה אחידה. *תבנית עגולה (לא מתפרקת) בקוטר 24 ס"מ
מפזרים מעל התפוחים את פרוסות החמאה.
להכנת הקראמבל - מניחים את הקמח התופח, חמאה, קינמון תמצית וניל ואינסטנט פודינג בקערת מעבד המזון ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים (שנראים כמו קוסקוס).
מפזרים את הפירורים בשכבה אחידה על מלית התפוחים (מעל פרוסות החמאה שהנחנו על התפוחים).
אופים את הקראמבל כ-30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהפירורים שחומים מעט והתערובת של התפוחים מבעבעת בצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0