המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים בעדינות.
חותכים את הגזר ותפוח האדמה לקוביות ומוסיפים לטיגון.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים בעדינות.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים.
מבשלים 15-20 דקות.
מוסיפים את האורז ואת הכוסברה קצוצה.
מערבבים בעדינות ומוסיפים עוד כוס וחצי מים רותחים.
מבשלים עד שכל הנוזלים מצטמצמים.
מפזרים שומשום לבן על העוף לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0