המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל תפוחי אדמה במים.
לשים בתבנית. לפזר מעל גבינה צהובה
בסיר לבשל 2 שמנת. כשמתחיל לבעבע להוסיף כף וחצי א. מרק פטריות ורוטב פטריות עד שנהיה סמיך. להוסיף כוס חלב ולהמשיך לבשל עד להרתחה.
לשפוך את הקרם על התפוחי אדמה.
לאפות בחום בינוני כ-45 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0