המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל תפוחי אדמה במים.
לשים בתבנית. לפזר מעל גבינה צהובה
בסיר לבשל 2 שמנת. כשמתחיל לבעבע להוסיף כף וחצי א. מרק פטריות ורוטב פטריות עד שנהיה סמיך. להוסיף כוס חלב ולהמשיך לבשל עד להרתחה.
לשפוך את הקרם על התפוחי אדמה.
לאפות בחום בינוני כ-45 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0