המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים במחבת עם שמן חם את הבצל והפלפלים.
דופקים בפטיש את השניצלים עד שיהיו דקים (אך לא דקים מדי).
מורחים את ממרח העגבניות המיובשות על חזה העוף, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומגלגלים הדוק.
מפזרים על צלחת פירורי לחם, ובקערה נפרדת את הביצים הטרופות.
טובלים את הגלילים בביצים הטרופות, ואחר-כך בפירורי הלחם.
מטגנים אותם על מחבת עם שמן חם עד להזהבה.
פורסים את הגלילים לפרוסות וכדי שלא יתפרקו אפשר לתקוע בהם קיסם. מגישם עם רוטב צ'ילי מתוק בצד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0