המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את פרוסות הבצל עד שהן משחימות.
לחתוך את הבשרים לקוביות, להוסיף לבצל ולטגן במשך 10 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מים ותבלינים ולבשל עד שהמים מתאדים.
להגיש עם אורז צהוב, פירה או צ'יפס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0