המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים ביחד בקערה את הקמח, שמרים וסוכר.
בהדרגה מוסיפים את השמן ואת מי הסודה. ולאחר מכן מוסיפים מלח.
לשים לבצק אחיד ומעט דביק ומשאירים לתפיחה עד שהבצק מכפיל את עצמו.
לשים בפעם השנייה ומחכים שוב שהבצק יתפח.
מחלקים את הבצק לשבעה כדורים ומניחים אותם על נייר האפייה, ונותנים לבצק לתפוח בפעם השלישית.
מורחים בביצה את העיגולים ובכל עיגול מניחים תוספות, לפי הטעם: שומשום, קצח, גרעיני חמניה או בצל מטוגן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים עד להשחמת הלחמניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0