המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים שמן זית בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומכסים במים (1 ס"מ מעל הפתיתים). מבשלים חצי מכוסה עד שמוכן.
מכינים את הרוטב: יוצקים כפית שמן, מטגנים מעט את השום עד שמתחיל להריח טוב, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, מחכים שיצטמצם מעט. מעבירים לקערה ושמים בצד.
מקפיצים את העוף עד שהוא מזהיב ומוכן מבפנים.
מטגנים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד. מוסיפים פטריות ומטגנים כמה דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים. מוסיפים ברוקולי ואת החלקים הירוקים של המנגולד או התרד.
לאחר שכל הירקות מוכנים, מוסיפים את הרוטב ואת הפתיתים ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב נספג. *ניתן להמיר את התרד במנגולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0