המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בקערה העגבניות, מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים בבלסמי, סוכר, פלפל ומלח. מערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים את העגבניות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק החתוך כלפי מטה.
מסדרים גם את הבצל והשום, ואופים 15 דקות.
מעבירים את תכולת התבנית לסיר ומוסיפים ציר ירקות (אפשר גם מים+1 כף אבקת תיבול מרק עוף אסם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 20 דקות, על להבה נמוכה וסיר מכוסה.
טוחנים בעזרת בלנדר מוט למרק קרם. טועמים ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0