המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר שטוח שמן ומטגנים את השום, הצ'ילי, עלי המרווה והאורגנו כדקה.
מוסיפים את העגבניות וקליפת הלימון, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים בסיר מכוסה על אש נמוכה, כ-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בזמן שהרוטב מתבשל מבשלים את הפסטה על פי ההוראות, ומסננים.
מוסיפים לרוטב את הפסטה החמימה ושן שום מגוררת, מערבבים היטב ומגישים עם הגבינה המגוררת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0