המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה קטנה מערבבים 1 כוס מים עם קורנפלור לתערובת דלילה ומניחים בצד.
שמים את החלב ואת המים הנוספים בסיר, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקורנפלור המדולל במים ומבשלים תוך כדי ערבוב כעשרים דקות, עד שהתערובת מתעבה. מסירים מהאש ומוסיפים מי ורדים.
מעבירים לתבניות אישיות, מצננים מעט ומעבירים למקרר למספר שעות.
מגישים קר עם סירופ פטל (או סירופ אדום אחר), שקדים קצוצים או פיסטוקים קצוצים וקוקוס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0