המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את דפי הג'לטין במים קרים.
ממיסים את השוקולד בבאן מרי, מקציפים את החמאה במזלג ומוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס אל החמאה.
בקערת מיקסר מקציפים היטב את החלמונים.
מחממים בעדינות את הגראנד מרנייה במחבת, סוחטים את הג'לטין וממיסים את הג'לטין בליקר.
מקפלים את החלמונים המוקצפים אל החמאה והשוקולד, ולבסוף מוסיפים את הג'לטין והליקר.
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת ומוסיפים בעדינות לתערובת.
בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים לקצף קשיח ומקפלים אל שאר המרכיבים.
מעבירים לכוסות אישיות ומצננים לכמה שעות.
מקשטים באבקת שוקו בעת ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0