המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את הטוסטר.
חוצים את הלחמניה או הבגט לאורך (משאירים מחובר בצד אחד).
מורחים מעט סחוג או אריסה - למי שרוצה.
מפזרים את הטונה על צד אחד בשכבה אחידה.
מסדרים מעל פרוסות עגבניות, בצל וזיתים וסוגרים.
שמים בין שתי הפלטות של הטוסטר ולוחצים מס שניות.
מחממים עד שמתחיל להזהיב ולהתקשות (לא לשרוף יותר מידי).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0