המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העדשים ללילה בקערת מיים גדולה.
שוטפים היטב היטב כמה שיותר.
מטגנים ב- 2 כפות שמן את האורז ומערבבים בסיר.
מוסיפים את העדשים ללא המים שלהם.
מוסיפים את המיים הרותחים ואת התבלינים לפי הטעם. במשפחה שלנו כמון הוא התבלין השולט. (מעט מלח כמובן)
מערבבים היטב ומכסים את הסיר עד שייספגו כל המים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומפזרים מעל למג'דרה.
קוצצים סלט דק- דק עם ירקות שאוהבים.
אוכלים יחד עם שמנת/ גבינה/ אשל. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0