המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים יחד את כל החומרים להכנת קרם הגבינה.
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית.
מורחים שכבת קרם גבינה על הפתי בר.
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב ומורחים בשכבת קרם נוספת.
חוזרים על הפעולה עד לגמר המרכיבים, כך שהשכבה העליונה היא של קרם הגבינה.
ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל.
יוצקים מעל העוגה.
מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0