המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים בצק כמו זה שנועד ללחם. מכסים בכיסוי חם ונותנים לו לתפוח במשך 60 דקות.
בינתיים קוצצים את הבצל לפלחים דקים, מוסיפים את השומן וחלקי העוף ומאדים די הרבה זמן עד שהבשר מתפורר בקלות.
מסירים את כל הבשר מהעצמות ומכניסים שוב לבצל.
מוסיפים כוסברה, פלפל ומלח.
לשים את הבצק ומחלקים ל-20 חלקים, יוצרים כדור ומרדדים לפיתה דקה. מניחים על סדין מקומח ומכסים שוב ל-30 דקות נוספות.
לוקחים פיתה, מרפדים אותה בשכבה של מלית ומכסים בפיתה שנייה, צובטים סביב על מנת לחבר את שתי הפיתות.
אופים בתנור חם 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0