המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במעבד מזון את השמן, המים, הביצים, הווניל והמייפל. מעבדים שלוש דקות.
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שכולו נבלע בתערובת.
שמים שתי כפות קמח בקערה ומגלגלים בהן את הצימוקים והאגוזים. מוסיפים לתערובת ומערבבים פנימה (לא בלהב מעבד המזון כדי לא לרסק אותם). ציפוי הקמח ימנע מהצימוקים והאגוזים לשקוע לגמרי במהלך האפייה (אם כי הם ישקעו קצת).
משמנים ומקמחים תבנית אפיה עגולה או מלבנית. יוצקים פנימה את הבצק וזורים מעל את הסוכר והקינמון.
אופים שעה ורבע בתנור שחומם לחום בינוני-נמוך (160 מעלות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0