שמים במעבד מזון את השמן, המים, הביצים, הווניל והמייפל. מעבדים שלוש דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שכולו נבלע בתערובת.
שלב 3
0 דקות
שמים שתי כפות קמח בקערה ומגלגלים בהן את הצימוקים והאגוזים. מוסיפים לתערובת ומערבבים פנימה (לא בלהב מעבד המזון כדי לא לרסק אותם). ציפוי הקמח ימנע מהצימוקים והאגוזים לשקוע לגמרי במהלך האפייה (אם כי הם ישקעו קצת).
שלב 4
0 דקות
משמנים ומקמחים תבנית אפיה עגולה או מלבנית. יוצקים פנימה את הבצק וזורים מעל את הסוכר והקינמון.
שלב 5
0 דקות
אופים שעה ורבע בתנור שחומם לחום בינוני-נמוך (160 מעלות).
שלב 1
מתוך
5
שמים במעבד מזון את השמן, המים, הביצים, הווניל והמייפל. מעבדים שלוש דקות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שכולו נבלע בתערובת.
שלב 3
מתוך
5
שמים שתי כפות קמח בקערה ומגלגלים בהן את הצימוקים והאגוזים. מוסיפים לתערובת ומערבבים פנימה (לא בלהב מעבד המזון כדי לא לרסק אותם). ציפוי הקמח ימנע מהצימוקים והאגוזים לשקוע לגמרי במהלך האפייה (אם כי הם ישקעו קצת).
שלב 4
מתוך
5
משמנים ומקמחים תבנית אפיה עגולה או מלבנית. יוצקים פנימה את הבצק וזורים מעל את הסוכר והקינמון.
שלב 5
מתוך
5
אופים שעה ורבע בתנור שחומם לחום בינוני-נמוך (160 מעלות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0