המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף ולנקות את הדג, לפזר עליו מלח ופלפל, לטפטף מיץ לימון וסויה.
בינתיים לבשל את הפסטה לפי ההוראות, לשטוף ולסנן.
למרוח תבנית אפייה (רצוי מפיירקס) בשמן או מרגרינה, להניח את הפתיתים ולטבול את הדגים בקמח, לטגן במחבת, להניח על הפתיתים ולפזר פטרוזיליה.
להוסיף לטחינה מים, מיץ לימון, שום מלח ופלפל, תוך כדי בחישה, לצקת את רוטב הטחינה הסמיך על הדגים ולאפות כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0