המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים כל חזה עוף לשתיים. מכינים צלחת אחת לקמח וצלחת לביצה.
מקמחים ולאחר מכן מצפים בביצה.
מטגנים משני הצדדים מעט, עד שנהיה זהוב, מוציאים לצלחת.
במחבת סוטאז' גדולה מטגנים בצל. כשהוא מזהיב מוסיפים כורכום, מערבבים ומוסיפים מיץ מלימון שלם.
מערבבים, מוסיפים מים, דבש ומרק עוף. מערבבים עד שזה ממש חם.
מוסיפים את העוף, מבשלים עם מכסה ל-8 דקות על אש קטנה וזהו מוכן. טעים מאוד מאוד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0