המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את השום בשמן זית, מוסיפים את הכרישות והבצלים הירוקים ומאדים.
בוזקים את הקמח ובוחשים. מוסיפים יין, מים, גבינה ומתבלים. מבשלים כ-15 דקות ובוחשים לעתים קרובות.
בעת ההגשה, מקשטים בפרוסת קממבר, בכף שמנת ובמעט פטרוזיליה או בצל ירוק קצוצים. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0