המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים מקרוני (חצי חבילה) כרגיל אבל לא אל-דנטה, שיהיה רך.
בסיר נפרד מטגנים בהרבה שמן חמש שיני שום קצוצות, מוסיפים 4-5 כפות גדושות של רסק עגבניות, פפריקה, קצת סוכר, מלח ורבע כוס מים.
יוצא רוטב אדום. מוסיפים את המקרוני לרוטב ומערבבים טוב טוב עד שהכל נדבק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0