חותכים את העגבניות ללא קליפה לקוביות גסות. להניח במסננת להגרת הנוזלים.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מחממים שמן בסיר נוסף ומטגנים גמבה ופלפל חריף (אם רוצים) כחמש דקות. מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים על להבה גבוהה, עד שהעגבניות מאבדות נוזלים ומתרככות.
שלב 3
0 דקות
מרסקים את העגבניות עם מועך תפוחי אדמה (לפירה) כך שיגירו נוזלים. מעבירים ללהבה נמוכה וממשיכים למעוך את העגבניות עד שהן מאבדות נוזלים לחלוטין.
שלב 4
0 דקות
מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, פלפל, מלח, סוכר (לאיזון חומציות העגבניות) ואם רוצים גם מעט אבקת מרק פרווה. אם חסר שמן ניתן להוסיף בנדיבות.
שלב 5
0 דקות
ממשיכים לבשל בלהבה נמוכה כשעה, כשמדי פעם מערבבים עד קבלת מרקם של ממרח.
שלב 1
מתוך
5
חותכים את העגבניות ללא קליפה לקוביות גסות. להניח במסננת להגרת הנוזלים.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים מחממים שמן בסיר נוסף ומטגנים גמבה ופלפל חריף (אם רוצים) כחמש דקות. מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים על להבה גבוהה, עד שהעגבניות מאבדות נוזלים ומתרככות.
שלב 3
מתוך
5
מרסקים את העגבניות עם מועך תפוחי אדמה (לפירה) כך שיגירו נוזלים. מעבירים ללהבה נמוכה וממשיכים למעוך את העגבניות עד שהן מאבדות נוזלים לחלוטין.
שלב 4
מתוך
5
מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, פלפל, מלח, סוכר (לאיזון חומציות העגבניות) ואם רוצים גם מעט אבקת מרק פרווה. אם חסר שמן ניתן להוסיף בנדיבות.
שלב 5
מתוך
5
ממשיכים לבשל בלהבה נמוכה כשעה, כשמדי פעם מערבבים עד קבלת מרקם של ממרח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0