המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה במים. מצננים ומגררים בפומפייה
להוסיף את הביצים ולערבב, להוסיף מלח, פלפל, אבקת מרק ואם רוצים תבלינים נוספים לפי הטעם.
בכוס קטנה לערבב את הלימון עם אבקת אפייה ולהוסיף לעיסת תפו"א. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת ויוצקים את התערובת. מנמיכים להבה וממשיכים לטגן כחמש דקות.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כשעה.
להוציא מהתנור, לשפוך את השמן שנותר במחבת ולהחזיר לתנור לחמש דקות נוספות.
בתום האפייה מצננים והופכים את הפשטידה למגש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0