המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את החמאה והדבש בקערת המערבל ומקציפים עד שהחמאה מלבינה במקצת.
מוסיפים את הקמח והמלח ומערבלים במהירות נמוכה, כשתי דקות, עד שנוצר בצק אחיד.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים בכף עץ, כך שיתפזרו בבצק באופן אחיד. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים.
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות). משמנים תבנית תנור או מרפדים בנייר אפייה.
תולשים מהבצק פיסות בקוטר ½ 1ס"מ, מגלגלים כל אחת לכדור ואחר כך מותחים לצורת אצבע קטנה. מסדרים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ ואופים 30-35 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
הציפוי: שמים את אבקת הסוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את העוגיות, בעודן חמות. משהים את העוגיות לצינון ואחר כך בוזקים עליהן את אבקת הסוכר שנותרה, דרך מסננת. העוגיות נשמרות כשבועיים בכלי אטום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0