להמיס בסיר קטן על האש את המחמאה עם סוכר חום. להוסיף את הפקאן ולצנן.
שלב 2
0 דקות
להקציף חלבונים עם סוכר עד קצף לבן ויציב.
שלב 3
5 דקות
לערבב את החלמונים עם גרידת הלימון ותמצית הווניל. להוסיף לקצף בתנועות קיפול.
*ניתן להמיר את תמצית הווניל לשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
להוסיף לסירוגין קמח, מנדרינות ותערובת הפקאן לתערובת החלבונים, לקבלת תערובת אחידה. במידה והתערובת דלילה אפשר להוסיף עוד רבע כוס קמח.
שלב 5
0 דקות
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
להשאיר לצינון בתנור פתוח.
שלב 7
0 דקות
לפזר מעל אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
7
להמיס בסיר קטן על האש את המחמאה עם סוכר חום. להוסיף את הפקאן ולצנן.
שלב 2
מתוך
7
להקציף חלבונים עם סוכר עד קצף לבן ויציב.
שלב 3
מתוך
7
לערבב את החלמונים עם גרידת הלימון ותמצית הווניל. להוסיף לקצף בתנועות קיפול.
*ניתן להמיר את תמצית הווניל לשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף לסירוגין קמח, מנדרינות ותערובת הפקאן לתערובת החלבונים, לקבלת תערובת אחידה. במידה והתערובת דלילה אפשר להוסיף עוד רבע כוס קמח.
שלב 5
מתוך
7
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 30 דקות.
שלב 6
מתוך
7
להשאיר לצינון בתנור פתוח.
שלב 7
מתוך
7
לפזר מעל אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0