ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מכבים את האש ומניחים לה להתקרר כ- 5 דק.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערה את הסוכר, החלב והביצים ומערבבים בעזרת מטרף ידני. מוסיפים לקערה את החמאה וממשיכים לערבב.
שלב 3
0 דקות
מערבבים בקערה השניה את הקמח עם אבקת הפודינג. מוסיפים בהדרגה לחומרים הרטובים: שופכים חצי כוס ומערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם על דפנות הקערה.
שלב 4
0 דקות
מחממים את המחבת המשומנת על אש בינונית. מניחים במרכז המחבת 2 כפות גדושות של בלילה. מפזרים מעט את הבלילה בעזרת הכף עד שהפנקייק מקבל צורה עגולה בגודל של פיתה קטנה.
שלב 5
0 דקות
כאשר מופיעות בועות על פני הפנקייק, אוחזים בידית המחבת והופכים אותו בעזרת המרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני מזהיב. מוציאים את הפנקייק ושמים בצלחת הגשה.
שלב 6
0 דקות
חוזרים על התהליך עד גמר הבלילה.
שלב 1
מתוך
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מכבים את האש ומניחים לה להתקרר כ- 5 דק.
שלב 2
מתוך
6
שמים בקערה את הסוכר, החלב והביצים ומערבבים בעזרת מטרף ידני. מוסיפים לקערה את החמאה וממשיכים לערבב.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים בקערה השניה את הקמח עם אבקת הפודינג. מוסיפים בהדרגה לחומרים הרטובים: שופכים חצי כוס ומערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם על דפנות הקערה.
שלב 4
מתוך
6
מחממים את המחבת המשומנת על אש בינונית. מניחים במרכז המחבת 2 כפות גדושות של בלילה. מפזרים מעט את הבלילה בעזרת הכף עד שהפנקייק מקבל צורה עגולה בגודל של פיתה קטנה.
שלב 5
מתוך
6
כאשר מופיעות בועות על פני הפנקייק, אוחזים בידית המחבת והופכים אותו בעזרת המרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני מזהיב. מוציאים את הפנקייק ושמים בצלחת הגשה.
שלב 6
מתוך
6
חוזרים על התהליך עד גמר הבלילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0