המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ומנקים היטב מהחולות את גבעולי הכרישה,זורקים את החלק של העלים משאירים רק את הגבעולים.
חותכים את הגבעולים לחתיכות קטנות מאוד ומרתיחים בסיר גדול למשך 30 דקות.
מסננים את הגבעולים ונותנים להם להתקרר בערך 15 דק'.
לאחר מכן שהגבעולים קרים משאירים אותם במסננת ומתחת שמים קערה, מועכים בעזרת שתי הידיים עד שהעיסה נשארת ללא מים בכלל.
בינתיים מחממים במחבת שמן עמוק.
מעבירים את העיסה לקערה מוסיפים את הביצים,בשר הטחון,קמח המצה והתבלינים.
מגלגלים לקציצות ומועכים טיפה עם היד מטגנים משני הצדדים.
מגישים חם .....בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0