מכינים את הפתיתים לפי ההוראות של השקית, אבל מבשלים דקה אחת פחות.
שלב 2
5 דקות
בינתיים מזהיבים את הבצלים בחמש כפות שמן.
*ניתן להשתמש גם ב-20 בצלצלי שאלוט מקולפים וחתוכים לרבעים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את הפתיתים, השמן, תוכן המחבת, הביצים והתבלינים.
שלב 4
0 דקות
משמנים תבנית פיירקס גדולה (בערך 30X40) ויוצקים פנימה את התערובת.
שלב 5
0 דקות
אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות) 120 דקות, עד שהקוגל תפוח ושחום. אפשר גם לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום נמוך כל הלילה, ואז להגביר חום, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גבינות קשות, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את הפתיתים לפי ההוראות של השקית, אבל מבשלים דקה אחת פחות.
שלב 2
מתוך
6
בינתיים מזהיבים את הבצלים בחמש כפות שמן.
*ניתן להשתמש גם ב-20 בצלצלי שאלוט מקולפים וחתוכים לרבעים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים את הפתיתים, השמן, תוכן המחבת, הביצים והתבלינים.
שלב 4
מתוך
6
משמנים תבנית פיירקס גדולה (בערך 30X40) ויוצקים פנימה את התערובת.
שלב 5
מתוך
6
אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות) 120 דקות, עד שהקוגל תפוח ושחום. אפשר גם לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום נמוך כל הלילה, ואז להגביר חום, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גבינות קשות, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0