במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות איטית את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את החלמונים ומערבלים לזמן קצר במהירות בינונית.
שלב 3
10 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומוסיפים לקערת המיקסר בשתי נאגלות. מערבלים במהירות איטית ועד לאיחוד בלבד.
שלב 4
60 דקות
מסיימים את הלישה על שולחן העבודה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוצאים את הבצק מהמקרר, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית בקוטר 24.
שלב 6
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד קבלת גוון זהוב בהיר ומצננים.
שלב 7
0 דקות
מכינים מלית: מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג והסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד קבלת קצפת בעלת מרקם יציב אולם לא יציב מאוד (האינסטנט פודינג מסייע במעט להתייצבות נוספת של הקצפת לאחר סיום הקצפתה).
שלב 8
0 דקות
מוציאים את הבצק הפריך שאפינו מן התבנית, מורחים את הקצפת על גבי הבצק, מניחים את הפירות ובוזקים אבקת סוכר מעל.
שלב 1
מתוך
8
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות איטית את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את החלמונים ומערבלים לזמן קצר במהירות בינונית.
שלב 3
מתוך
8
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומוסיפים לקערת המיקסר בשתי נאגלות. מערבלים במהירות איטית ועד לאיחוד בלבד.
שלב 4
מתוך
8
מסיימים את הלישה על שולחן העבודה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
שלב 5
מתוך
8
מוצאים את הבצק מהמקרר, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית בקוטר 24.
שלב 6
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד קבלת גוון זהוב בהיר ומצננים.
שלב 7
מתוך
8
מכינים מלית: מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג והסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד קבלת קצפת בעלת מרקם יציב אולם לא יציב מאוד (האינסטנט פודינג מסייע במעט להתייצבות נוספת של הקצפת לאחר סיום הקצפתה).
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את הבצק הפריך שאפינו מן התבנית, מורחים את הקצפת על גבי הבצק, מניחים את הפירות ובוזקים אבקת סוכר מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0