המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות איטית את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלמונים ומערבלים לזמן קצר במהירות בינונית.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומוסיפים לקערת המיקסר בשתי נאגלות. מערבלים במהירות איטית ועד לאיחוד בלבד.
מסיימים את הלישה על שולחן העבודה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
מוצאים את הבצק מהמקרר, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית בקוטר 24.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד קבלת גוון זהוב בהיר ומצננים.
מכינים מלית: מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג והסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד קבלת קצפת בעלת מרקם יציב אולם לא יציב מאוד (האינסטנט פודינג מסייע במעט להתייצבות נוספת של הקצפת לאחר סיום הקצפתה).
מוציאים את הבצק הפריך שאפינו מן התבנית, מורחים את הקצפת על גבי הבצק, מניחים את הפירות ובוזקים אבקת סוכר מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0