המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את פרוסות הדג במיץ לימון ומלח לשעה. מסננים.
מזהיבים את פרוסות הבצל בשמן בסיר רחב.
מניחים מעל את העגבניות ומעליהן את פרוסות הדג.
יוצרים מיתר החומרים רוטב ויוצקים מעל. מביאים לרתיחה,
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0