המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים את התבנית ומחממים את התנור לחום בינוני נמוך (170 מעלות).
מקציפים את הביצים ומוסיפים להן בהדרגה את הסוכר וקמצוץ מלח.
מקציפים עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
מורידים את המהירות ומוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, קליפת הלימון ומיץ הלימון.
מוסיפים את הקצפת ולבסוף את המרגרינה ומערבבים היטב עד שהבליליה אחידה.
מעבירים חצי מהכמות לתבנית.
יוצקים בעדינות שני פסים של מלית אוכמניות לכל אורך התבנית.
יוצקים על המלית את יתרת הבלילה ואופים בתנור כ-70 דקות או עד שפני העוגה זהובים וסכין המוחדר למרכזה יוצא יבש. מוציאים ומצננים על השיש.
גיוון - אפשר לצפות את העוגה בזיגוג לבן: מערבבים בקערית 1/2 כוס אבקת סוכר עם 3-4 כפות מיץ לימון רק עד שהם מתאחדים.יוצקים את הזיגוג בצורה אחידה על העוגה ומניחים לה להתקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0