המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
כותשים את השום, ומטגנים בחצי כוס שמן קנולה.
מוסיפים את הרסק והתבלינים, ומטגנים לפתיחת הטעמים.
מוסיפים את מיץ הלימון, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר שהרוטב רותח, מניחים את הדג, מכסים עם נייר כסף או מכסה, ומבשלים 30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0