המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את השמן בסיר רחב וכשהוא חם מכניסים פנימה את הטימין, השאלוט והשום לטיגון קצר.
מוסיפים את 2 סוגי הארטישוק, מלח, ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הלימונים הכבושים. מיץ הלימון הטרי והכורכום.
מערבבים וממשיכים לבשל עוד דקה. מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ 20 דק'.
מוסיפים את הפול והאפונה בודקים ומתקנים את התיבול וממשיכים לבשל עוד 20 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0