המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים סיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. מוסיפים 2 כפות משמן הזית, את הבצלים ומעט מלח ופלפל.
מכסים ונותנים לבצלים להגיר נוזלים במשך 12 דקות, עד שהם רכים. מערבבים מדי פעם.
כשהבצלים רכים, מסירים את מכסה הסיר ומגבירים מעט את הלהבה.
מוסיפים לסיר את התבלינים, הנענע ושארית שמן הזית.
מערבבים פנימה לסיר את הקמח. מבשלים במשך 4 דקות ומערבבים תכופות.
מוסיפים לסיר בהדרגה את הציר תוך כדי ערבוב מהיר, כדי למנוע היווצרות גושים.
מוסיפים לסיר את מקל הקינמון, מכסים חלקית ומבשלים ברתיחה עדינה במשך 40 דקות.
מערבבים פנימה לסיר את מיץ הלימון והסוכר. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.
מוציאים את מקל הקינמון. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה למעלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0