המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה שופכים את הפסטה המבושלת.
בקערה אחרת מערבבים שמנת מתוקה, ביצים, קוטג', שמנת חמוצה, גבינת קשקבל, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום קצוץ לתערובת אחידה.
מוסיפים את התערובת לתוך קערת הפסטה ומערבבים הכל ביחד עד שהפסטה תספוג הכל בתוכה.
בתבנית עגולה מסדרים את פרוסות החצילים המטוגנות אחד ליד השני ששליש מהחציל בתחתית התבנית, שליש שני בדפנות התבנית ושליש שלישי יוצא מחוץ לתבנית ( השליש השלישי יסגור את המוסקה ויכסה את הפסטה).
יוצקים את תערובת הפסטה לתוך התבנית ומיישרים.
את השליש השלישי של החצילים מכסים כלפי פנים את הפסטה, שיוצר צורת פרח.
מכסים בנייר אלומיניום את המוסקה ואופים בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
מכינים את הציפוי של המוסקה: מערבבים את הכל ביחד.
מורידים את נייר האלומיניום מהמוסקה, יוצקים את הציפוי מעל המוסקה ומכניסים שוב לתנור למשך כעשר-חמש עשרה דקות עד להזהבת המוסקה.
מגישים כשהיא חמה או קרה כשהיא פרוסה כמו עוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0