המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים מלח, סוכר, שמן ומים פושרים.
לשים עד לקבלת בצק מעובד וחלק.
ממתינים כ-45 דקות לתפיחה וכל רבע שעה לשחק עם הבצק.
לאחר תפיחה יש לחלק לעיגולים קטנים ולרדד עם מערוך.
לשים את הממרח פסטו, אחת הגבינות הנבחרות (ניתן לגוון בגבינות) וזיתים שחורים.
מגלגלים בצורת רוגלעך, מלטפים עם ביצה ומפזרים שומשום, גרעיני חמנייה ומלח גס.
מכניסים ל-30 דקות לתנור בחום של 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0