המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים ממושכות עד קבלת בצק רך ומבריק
לכסות ולהתפיח כשעה במקום חמים.
לטחון את התמרים. לערבב את כל חומרי המילוי.
לרדד את הבצק לעובי חצי ס"מ ולקרוץ עיגולים עם כוס או חותכן.
לשים מילוי במרכז כל עיגול, לקפל לשניים לחצי עיגול ולהדק קצוות.
מתפיחים בשנית כ-20 דק'.
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0