המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב מחבת רחבה עם שמן זית, מוסיפים את כל סוגי הפטריות, ומטגנים על להבה גבוהה במשך כ-5 דקות.
מתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בקערה.
יוצקים למחבת מעט שמן זית. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד השחמה מכל הצדדים.
מתבלים את נתחי הפרגיות במלח ופלפל, ומוציאים מהמחבת.
מוסיפים למחבת את פרוסות השום והסלרי, ומאדים קלות מבלי להשחים. מוסיפים למחבת את האורז ומערבבים עד שהשמן עוטף את כולו.
מחזירים למחבת את נתחי הפרגיות, בצלי הפנינה והצ'ילי. מערבבים ויוצקים יין לבן ומניחים לו להתאדות.
יוצקים בהדרגה למחבת את ציר העוף. מערבבים כל 3 דקות וממתינים עד שהנוזלים מתאדים בין כוס לכוס.
עם הוספת הכוס האחרונה, מוסיפים למחבת את הפטריות המוקפצות ומבשלים עד שהאורז מגיע לדרגת "אל-דנטה" ורוב הנוזלים התאדו.
מגישים את המנה בצלחת הגשה אישית. מפזרים מעל פטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0