בקערה שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומערבבים עם החלב. משרים כ-4 דק' או עד שהחלב נספג במצה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד 4 ביצים עם המלח והפלפל ומוסיפים לשברי המצות. מערבבים יחד היטב.
שלב 2
0 דקות
במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן ושופכים למחבת החמה חצי מהבלילה של המצות ומטגנים כדקה על אש גבוהה . מורידים לאש נמוכה. מסדרים את העגבניות הפרוסות במרכז כאשר משאירים שוליים של כ- 0.5 ס"מ. מפזרים מעל מוצרלה ועלי בזיליקום מעט קרועים. שופכים מעל את הבלילה שנותרה. מכסים במכסה ומטגנים עוד 5 דק'.
שלב 3
0 דקות
כאשר המצה בריי מתייצב הופכים אותו בעדינות (אפשר להיעזר במכסה או בצלחת גדולה). מוסיפים כף שמן בצידי המחבת (למניעת ייבוש המחבת) ומעלים לאש גבוהה - מטגנים שתי דקות מהצד השני עד שמזהיב מעט. מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
3
בקערה שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומערבבים עם החלב. משרים כ-4 דק' או עד שהחלב נספג במצה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד 4 ביצים עם המלח והפלפל ומוסיפים לשברי המצות. מערבבים יחד היטב.
שלב 2
מתוך
3
במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן ושופכים למחבת החמה חצי מהבלילה של המצות ומטגנים כדקה על אש גבוהה . מורידים לאש נמוכה. מסדרים את העגבניות הפרוסות במרכז כאשר משאירים שוליים של כ- 0.5 ס"מ. מפזרים מעל מוצרלה ועלי בזיליקום מעט קרועים. שופכים מעל את הבלילה שנותרה. מכסים במכסה ומטגנים עוד 5 דק'.
שלב 3
מתוך
3
כאשר המצה בריי מתייצב הופכים אותו בעדינות (אפשר להיעזר במכסה או בצלחת גדולה). מוסיפים כף שמן בצידי המחבת (למניעת ייבוש המחבת) ומעלים לאש גבוהה - מטגנים שתי דקות מהצד השני עד שמזהיב מעט. מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0