המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים בסיר את הלשון כמה שעות במים, עד ריכוך (עדיף בסיר לחץ).
לאחר הריכוך, מקלפים את קליפת הלשון הגסה ולהסירה לחלוטין.
לקרר את הלשון לגמרי עד לפריסתה (למניעת התפוררות).
לאחר שהלשון התקררה, פורסים לפרוסות, לא עבות מדי, פרוסות יפות למנה.
את פרוסות הגזר יש לפזר בסיר מסביב, להניח את פרוסות הלשון המבושל, באופן יפה ושווה בסיר.
בקערית קטנה מערבבים את התיבול עם השמן, מפזרים מעל הכל, ומנערים את הסיר בעדינות כדי שהטעמים יתחברו.
מוסיפים מנוזלי הבישול של הלשון עד כיסוי המרכיבים. מבשלים עוד כ-35 דקות, עד להסמכה יפה של הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0