המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את הכרובית, הגזר חתוך לעיגולים, הפלפל חתוך לרצועות (לא דקות במיוחד).
מתחילים עם המים (עדיף לשים מספרים זוגיים, כי כך נדע לשים את החומץ בכוס מלא. למשל, 2 כוסות מים = כוס 1 חומץ), וכך שמים עד כיסוי מלא של הירקות.
מוסיפים את הסוכר (כוס מים = כף 1 סוכר), מוסיפים את המלח (כוס מים = כפית 1 מלח), 3-4 עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי.
שמים על הגז על אש גבוהה. מרגע הרתיחה - מרתיחים ל-10 דקות בלבד, על אש גבוהה.
מצננים מעט, ושמים בקופסת פלסטיק או צנצנת במקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0