המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר.
מורחים את הבשר בחרדל ופלפל שחור גרוס.
צורבים את הבשר מכל הצדדים ומוצאים את הבשר מהסיר.
מוסיפים לסיר את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הסלרי והתבלינים הנוספים.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים, עד שהנוזלים מתאדים.
לאחר מכן מחזירים את הבשר, ומוסיפים 2 כוסות מים רתוחים ומרתיחים לעוד 5 דק'.
מנמיכים את הגז לשעתיים ומדי פעם מסובבים את הבשר. אפשר לשים בתנור בחום של 180 מעלות.
כשהבשר מוכן מוציאים אותו, מניחים על קרש חיתוך ומכסים עם נייר כסף לחצי שעה. לאחר מכן חותכים לפרוסות ומוסיפים לרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0