המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומייבשים. קורעים לחתיכות ביד.
ממיינים את עלי הבייבי, ומעבירים אותם ואת עלי החסה לקערת סלט גדולה.
ממש לפני ההגשה: מוסיפים רבעי תותים חתוכים לאורך וגרעיני חמנייה. מערבבים את כל שאר החומרים בצנצנת שאפשר לסגור, מנערים היטב ושופכים מעל העלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0