המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עם השום בסיר גדול.
קולפים את הגזרים ותפוחי האדמה ופורסים לפרוסות. חותכים את החציל והקישואים לקוביות עם הקליפה (מוסיף יותר צבע וטעם!). מפרקים את הכרובית לחלקים קטנים.
מטגנים את הירקות בחצי מכמות השמן בסיר רחב, עד שהם מתרככים מעט. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את שארית השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שמזהיב קלות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את נתחי הפרגיות ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים, על אש נמוכה, כ-15 דקות.
מוסיפים לסיר את כל הירקות המטוגנים ומכניסים אותם בין הפרגיות עם מלח, סוכר, פלפל ובהרט. מפזרים למעלה את האורז.
יוצקים לסיר חמש וחצי כוסות מים ומוסיפים בהרט, מלח ופלפל וסוכר. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות.
הופכים את התבשיל על צלחת הגשה גדולה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0