טובלים את נתחי הדג במרינדה ומסדרים בתבנית. את שארית הרוטב יוצקים על הנתחים.
שלב 4
0 דקות
מכינים קראסט ירוק: טוחנים פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שום ופלפל חריף במעבד מזון לתערובת קצוצה דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר חומרי הקראסט ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מכסים כל נתח סלמון בשכבה דקה (1/2 ס"מ) של הקראסט.
שלב 6
0 דקות
אופים 12 דקות עד שהסלמון עשוי. יוצקים מעט מהנוזלים שבתבנית על נתחי הדג ומגישים חם.
טובלים את נתחי הדג במרינדה ומסדרים בתבנית. את שארית הרוטב יוצקים על הנתחים.
שלב 4
מתוך
6
מכינים קראסט ירוק: טוחנים פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שום ופלפל חריף במעבד מזון לתערובת קצוצה דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר חומרי הקראסט ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
6
מכסים כל נתח סלמון בשכבה דקה (1/2 ס"מ) של הקראסט.
שלב 6
מתוך
6
אופים 12 דקות עד שהסלמון עשוי. יוצקים מעט מהנוזלים שבתבנית על נתחי הדג ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0