המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם כף שמן זית מניחים את הבשר, הסלרי והבצל על אש נמוכה 10 דקות.
בינתיים מערבבים את שאר החומרים לרוטב (ללא הדלעת).
שופכים את הרוטב בסיר של הבשר ומבשלים על אש בינונית 30 דקות.
מוסיפים את קוביות הדלעת לעוד בישול של 30 דקות עם מכסה סגור. מגישים חם לצד אורז וסלט. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0